Directeur Diels

 

Bekijk hier de reportage van ATV

 

 

Wanneer een directeur een dag niet op school vertoeft ...

Op 1 maart zagen we de kans schoon om met zijn allen een oefenmoment in te lassen. 6DE nam het voortouw en kreeg iedereen in beweging (nadat links en rechts eindelijk voor iedereen duidelijk gedefinieerd werden). Daarna kwam het erop aan dit nog een paar maanden te onthouden.

 

 

Op 8 juni was het dan zover. 's Ochtends kwam iedereen al piekfijn uitgedost naar school. De directeur werd een beetje zenuwachtig. Iets over het hoofd gezien in de agenda? Mr. Valee stelde hem gerust: "neenee, vandaag geen eindwerken."

Tijdens de middagpauze werd de directeur die dag toevallig in de middenschool verwacht. En toen kon alles in gereedheid worden gebracht.

Nadat de oldtimertaxi het even voor bekeken hield, kon de directeur toch worden opgehaald en kwam hij door de schoolpoort gereden, begeleid door een doedelzakspeler. Daar vond hij alle leerlingen en leerkrachten die een erehaag vormden rond de rode loper. Er werd gedanst en er werden woorden van dank geuit door Mevr. Olaerts in naam van alle leerkrachten en door Lindsey Dewit, in naam van alle leerlingen. De directeur kreeg ook nog een herinneringsboek met leuke klasfoto's, gehandtekend door iedereen. Daarna was er taart voor de hele school. 

Directeur, we wensen u het allerbeste toe, en we gaan u missen op school!

 

 
« Terug naar het overzicht

X