Bezoek aan Tibetaans Centrum

 

Na een eerder bezoek aan een moskee en een synagoge trokken onze leerlingen in het kader van de godsdienstlessen naar het Tibetaans Boeddhistische centrum te Schoten. Hier werden zij ingeleid in het leven van SiddhartaGautama die later de Boeddha wordt genoemd. Ook de leer van Boeddha werd uitvoering uitgelegd en er was ook tijd voor vragen, want die waren er natuurlijk.

Ik vond het leerrijk. De uitleg was leuk en de binnenkant mooi versierd.

Tuur

Het Tibetaans centrum vond ik tot nu toe de leukste uitstap omdat ik zoveel heb bijgeleerd over zo’n interessante levenswijze.

Mattis

Het Tibetaanse huis was heel mooi en het verhaal dat die man vertelde was heel duidelijk en interessant. Ik vond de Boeddha wel een beetje eng… maar toch cool!

Linda

Het was leuk om wat meer te weten te komen over de Boeddhisten. De gids vertelde ook goed.

Kato

Ik had in het begin helemaal geen idee hoe een Boeddhistische tempel eruit zou zien en het is echt heel mooi versierd. De gids was ook boeiend om naar te luisteren. Ik vind dat jullie deze uitstappen zeker moeten blijven doen!

Charlotte

Gewoon 1 woord: fantastisch. Het was zo mooi en de gids kon het goed uitleggen en op alle vragen antwoorden. Echt een aanrader!

Celine

 
« Terug naar het overzicht

X