wereldaidsdag

Op 1/12 was het wereldaidsdag. Ook dit jaar kwam Geert Jacobs een toelichting geven.

 

Ik vond het een heel goed idee om mijnheer Jacobs uit te nodigen. Het was heel interessant en het is goed dat de school ons ook informeert over dit onderwerp. Ik heb ook heel veel respect voor aids-patiënten en hiv-besmetten. Ik zou dat echt niet volhouden.

Sebastiaan

Ik vond het wel goed dat we daar uitleg over kregen omdat we dan op de hoogte werden gebracht van wat aids en hiv nu eigenlijk was. En zo weten we ook dat we goed moeten oppassen met wat we doen in de toekomst. Het was ook leuk om eens iemand te zien die hiv had.

Liene 

Ik vond het interessant wat hij kwam vertellen. Het was allemaal nieuw voor mij. Soms waren er moeilijke woorden waar ik nog nooit van had gehoord. Het was goed dat hij ons nu die uitleg gaf want in het vijfde middelbaar is het misschien al iets te laat! Het is ook goed dat je vragen mag stellen. 

Ine

Ik vond het heel leerrijk en zinvol. Hij legde alles heel goed uit en durfde veel te zeggen over zichzelf.

Fran 

De presentatie over aids en hiv was zinvol om duidelijk te maken dat je het niet kan overkrijgen door vb. een hand te geven. Maar dat je wel moet opletten met seksueel contact met een aids-patiënt. Het is goed dat ook wij als jongeren daarover hebben kunnen praten. Thuis is dat bij vele moeilijk bespreekbaar.

Chloé

 
« Terug naar het overzicht

X